777-mila bonen

Een romige, volle, rijke koffie met een sterke heldere smaak. Door de samenstelling van voornamelijk Robusta-bonen heeft de koffie een sterke onderscheidende body.  De crème van deze medium geroosterde bonenmelange  heeft een donker en fluweelachtige kleur die je doet laten denken aan de kleur van hazelnoten. De lichte hint van Arabica maakt het mogelijk om je gehemelte in staat te stellen om alle geuren van deze koffiemelange te waarderen zonder direct getroffen te worden door de bittere toon van zoethout. De espresso wordt gezoet door de Arabica-bonen, zonder zijn eigenaardigheden te verliezen die typerend zijn voor een sterke koffiesmaak van Robusta.

Geschikt voor een: goede vol met body kopje espresso en cappuccino (latte macchiato, koffieverkeerd)
Samenstelling: 30% Arabica – 70% Robusta

Herkomst: Indonesië, Vietnam en Oeganda

Een melange samengesteld uit Arabica en verschillende Robusta bonen. Deze melange creëert een volle en aromatische koffiebeleving met een intense en evenwichtige smaak. Koffie heeft een aangename, ronde en zachte geur. Deze koffie heeft een krachtige body met een smeuïge cremalaag en heeft een nasmaak van chocola. Nasmaak blijft mooi hangen.

Geschikt voor een: intense, aroma volle en ronde kopje koffie en espresso.
Samenstelling: 70% Arabica – 30% Robusta

Herkomst: Brazilië, Indonesië en Vietnam

Een mix samengesteld uit Robusta en Arabica die vrij hoog gebrand is. Het hogere mate van branden versterkt de aroma’s, vergemakkelijkt de extractie in het kopje, waardoor de koffie nogal vol van smaak en romig wordt. De koffie heeft een gebalanceerde en omhullende smaak met een donkere en aanhoudende crème. De koffie is intens met een zoete smaak en heeft een lichte touch van tropisch hout.

Geschikt voor een: gebalanceerde kopje koffie en espresso.
Samenstelling: 50% Arabica – 50% Robusta

Herkomst: India, Indonesië en Brazilië

cuore bonen

Een melange samengesteld uit Arabica en verschillende Robusta bonen. Deze melange creëert  een volle en aromatische koffiebeleving met een intense en evenwichtige smaak, waarin de afwezigheid van cafeïne niet wordt waargenomen door het gehemelte. Deze kwaliteit is het resultaat van het decafeïnisatieproces verkregen met natuurlijke en niet-chemische middelen (Co2 en met water gewassen systeem). De koffie heeft een fraaie body en een mooi gekleurde smeuïge crème. De aangename afdronk is van pure chocola met tinten van hout die in je mond blijft zitten door de Arabica.

Verrassend qua smaak!