Caffe ditalia espresso in een glas kopie

Caffè d’Italia, de smaken van Toscane bij jou thuis

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Caffè d’Italia

Caffè d’Italia komt zoals de naam al doet vermoeden uit Italië. Door de grote hoeveelheid soorten cups probeert Caffè d’Italia voor elk moment van de dag een unieke smaakbeleving te creëren. Caffè d’Italia heeft een breed assortiment van 19 verschillende cups. Zo zijn er cups voor koffie, espresso, latte, chocolade melk en zelfs een biologische gerst koffie en biologische theesoorten.

Caffè d’Italia cups – Meer koffie per cup

Dosering van de koffiehoeveelheid in een cup is belangrijk. Het aantal grammen koffie dat er in de Caffè d’Italia cups per kopje wordt gebruikt is 7 gram en bij andere merken in omloop is dat 5,7 gram. Hierdoor zijn de cups groter in omvang en anders in vorm dan de standaard espresso cups. Met Caffè d’Italia cup gebruik je dus een grotere hoeveelheid koffie waardoor je een veel betere extractie, koffie viscositeit (dikte), smaak en aroma krijgt.Caffè d’Italia

Het overgrote deel, 16 soorten, van Caffé d’Italia cups zijn puur geschikt voor de koffieapparaten van Caffé d’Italia. Dit houdt in dat deze apparaten uitsluitend ontwikkeld zijn voor de cups van Caffé d’Italia. Dit omdat Caffé d’Italia graag de beloofde kwaliteit en smaakbelevenis wil garanderen. Klik hier voor alle koffie/espresso cups.

Er zijn 3 soorten Caffé d’Italia cups die geschikt zijn voor andere koffieapparaten waar een standaard Nespresso cupmaat inpast. Dit zijn de Forte, Classico en Decaffeinato. Klik hier voor de Nespresso compatibel cups.

Caffè d’Italia

Meer dan koffie

Caffé d’Italia heeft een uitgebreid scala aan diverse soorten thee en andere specialiteiten. Zo zijn er in totaal 6 theesoorten waarvan 4 biologisch. Smaken zoals groene thee met limoen, bosvruchten, pepermunt met anijs etc. Klik hier om het assortiment van alle theecups te zien

                                   

Caffè d’Italia koffieapparaat

De koffiemachine is compact, heeft een strak design en verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en zilver/grijs. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en heeft een uitneembaar waterreservoir. Klik hier om de gehele omschrijving van het apparaat te lezen.

                                                                    

 

Actie

Bij aanschaf van een koffieapparaat ontvang je gratis een proefpakket van 50 cups met diverse soorten koffie, espresso,thee en specialiteiten. Plus ontvang je een stijlvolle espressokopje set.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bestel Caffè d’Italia koffiemachine met gratis proefpakket van 50 cups” color=”success” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-coffee” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.koffielocaties.nl%2Fproduct-categorie%2Fcaffe-ditalia-apparaten%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Enjoy the sense of quality and taste the lifestyle of Tuscany

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven