Caffè d’Italia, een unieke smaakbeleving voor elk moment.

Caffè d’Italia

Caffè d’Italia komt zoals de naam al doet vermoeden uit Italië. Koffiebranderij “Caffe d’Italia” ligt in de regio Arezzo van de Toscaanse provincie vlakbij een sprookjesachtig dorpje Terranuova Bracciolini. Het deel van Toscane met betoverend landschap, gekroonde kunstwerken en unieke overheerlijke smaaktradities.

Caffè d’Italia heeft een breed assortiment van 19 verschillende cups. Door de grote hoeveelheid soorten cups probeert Caffè d’Italia voor elk moment van de dag een unieke smaakbeleving te creëren. Zo zijn er cups voor koffie, espresso, latte, chocolade melk en zelfs een biologische gerst koffie en biologische theesoorten. Caffe d’Italia biedt bij elk product een juiste combinatie van smaak intensiteit, zuurgradatie, volheid, aroma en een magische Toscaanse smaakbeleving.

Caffè d’Italia cups – Meer koffie per cup

Dosering van de koffiehoeveelheid in een cup is belangrijk. Het aantal grammen koffie dat er in de Caffè d’Italia cups per kopje wordt gebruikt is 7 gram en bij andere merken in omloop is dat 5,7 gram. Hierdoor zijn de cups groter in omvang en anders in vorm dan de standaard espresso cups. Met Caffè d’Italia cup gebruik je dus een grotere hoeveelheid koffie waardoor je een veel betere extractie, koffie viscositeit (dikte), smaak en aroma krijgt.

Caffè d’Italia

Het overgrote deel, 16 soorten, van Caffé d’Italia cups is puur geschikt voor de koffieapparaten van Caffé d’Italia. Dit houdt in dat deze apparaten uitsluitend ontwikkeld zijn voor de cups van Caffé d’Italia. Dit omdat Caffé d’Italia graag de beloofde kwaliteit en smaakbelevenis wil garanderen. Klik hier voor alle koffie/espresso cups.

Er zijn 3 soorten Caffé d’Italia cups die geschikt zijn voor andere koffieapparaten waar een standaard Nespresso®cupmaat inpast. Dit zijn de Forte, Classico en Decaffeinato. Klik hier voor de Nespresso® compatibel cups.

Caffè d’Italia

Meer dan koffie

Caffé d’Italia heeft een uitgebreid scala aan diverse soorten thee en andere specialiteiten. Zo zijn er in totaal 6 theesoorten waarvan 4 biologisch. Smaken zoals groene thee met limoen, bosvruchten, pepermunt met anijs etc. Klik hier om het assortiment van alle theecups te zien.

Caffè d’Italia koffieapparaat

De koffiemachine is compact, heeft een strak design en verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart, wit en zilver/grijs. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en heeft een uitneembaar waterreservoir. Klik hier om de gehele omschrijving van het apparaat te lezen.

                                                           

Actie

Enjoy the sense of quality and taste the lifestyle of Tuscany

Caffè d’Italia