In 32 landen verkrijgbaar
Bezorging alleen in Nederland
Beoordeeld als
4.5/5

Onze 100% Composteerbare Capsules

Closeup van 2 vierkante koffiecapsules

Gemaakt van radijs

Onze Terraria®-capsules zijn 100% composteerbaar omdat ze gemaakt zijn van plantaardig materiaal. De capsules worden gemaakt van PLA, een tuberoos radijs dat rijk is aan zetmeel.

Geen invloed op de menselijke voedselketen

De capsule heeft geen invloed op de menselijke voedselketen omdat deze na gebruik kan worden gerecycled tot een natuurlijke meststof. Ze wordt zonder nabewerking teruggegeven aan de natuur waar ze ooit vandaan kwam.

Terraria titel in groen

Genieten van Italiaanse smaken én iets goeds doen voor het milieu

100% composteerbare capsules op g100% composteerbare capsules met groene bladerenroene bladeren

Kan mee met organisch afval

De Terraria®-capsule kan bij het organische afval. Vervolgens wordt de capsule in een composteerinstallaties volledig gerecycled door middel van een biologisch-industrieel afbraakproces.

Biologisch afgebroken in 6 maanden

Doordat de capsule tijdens het recycleproces wordt blootgesteld aan een temperatuur van 50° C – 55° C, is het mogelijk om het composteringsproces van biologische afbraak in 6 maanden te voltooien. Met het gebruik van deze capsule draag je bij aan een natuurlijke en volledig eco-duurzame meststof.

Closeup van een koffiecapsule die in een rode Chikko koffiemachine gaat
Een handen gevuld met aarde en een groene plant

BIOBASED Certificering

De Terraria®-capsules voldoen aan de Europese wetgeving UNI EN 13432. Ze zijn OK BIOBASED gecertificeerd door de Belgische organisatie Vincotte, en garanderen daarmee 100% composteerbaarheid.

Biobased Vincotte certificering logo