In 32 landen verkrijgbaar
Bezorging alleen in Nederland
Beoordeeld als
4.5/5

Inspiratie

Vele wegen leiden naar Toscane

Italiaans design

Zoals je van échte Italianen mag verwachten hebben ze een uitermate goed gevoel voor design. Onze machines laten dan ook geen kans onbenut om iets stijlvols en waardevols toe te voegen aan je interieur. De Italianen hebben hun inspiratie voor het ontwerp van de machines gehaald uit de vorm van de Caffè d’Italia capsules. Naast het subtiele rond witte porselein mocht vierkant glaswerk ook niet ontbreken. Welke design past bij jou?

De Magica & Mago

De Magica & Mago is een luxe koffiemachine met een touchscreen die speciaal ontworpen is om de magie van Italiaans design en Toscaanse koffiesmaken bij elkaar te brengen. Als een professionele barista maak je een cappuccino, latte macchiato of zelfs een ambachtelijke chocolademelk, mede dankzij een echte melkopschuimer (Mago).

Van huiskamer tot keuken

Koffieliefhebbers hebben plaatsen hun koffiemachine in de keuken of op centrale plekken in de huiskamer. Een lust voor het oog en altijd snel een lekkere koffie in de buurt. Welke koffiemachine plaatsen ze? Een Magica & Mago of een Chikko.

Van op het kantoor...

Een heerlijke kop koffie is onmisbaar wanneer je thuis of op kantoor aan het werk bent.

…tot bij de kapper

Klanten genieten van een heerlijke koffie tijdens een bezoek bij de kapper. Op deze manier wordt een bezoekje aan de kapper net wat specialer door zo’n Toscaans extraatje. Haarfijn genieten!

Van cafĂŠ tot restaurant

Een lekkere lunch of diner kan niet zonder een goede koffie tijdens of na eten. In restaurants en cafés staan professionele horeca koffiemachines van Caffè d’Italia. Een echte krachtpatser voor een hoog verbruik van koffies. Een leuk weetje: Caffè d’Italia begon met het ontwikkelen van horecamachines en capsules voor de horecabranche omdat in de normale restaurants en cafe’s niet altijd een goede barista aanwezig is. Ook is daarmee geen constante kwaliteit gewaarborgd.