In 32 landen verkrijgbaar
Bezorging alleen in Nederland
Beoordeeld als
4.5/5

Een horeca koffiemachine voor La Mezza: welke aspecten waren doorslaggevend?

Horeca koffiemachine La Mezza

Warm mediterraans ontvangst voor een horeca koffiemachine

La Mezza in Groningen is een Libanees restaurant. Je kan er heerlijk genieten van kleine verschillende hapjes genaamd Mezza. In een sfeervolle ambiance met typische mediterraans gastvrijheid word je door eigenaar Nabil warm ontvangen. Zo werden wij ook als Caffè d’Italia hartelijk ontvangen. De koffie verzorgden wij voor de keuze van een horeca koffiemachine van Nabil.

horeca koffiemachine bij La Mezza

Goede koffie is een must 

Naast Libanese lekkernijen, genieten gasten bij La Mezza ook van Caffè d’Italia. Nabil begint begint met praten. “In Libanon wordt heel veel waarde gehecht aan een goede koffie. In de Mediteraanse cultuur is een goede koffie aanbieden of drinken een belangrijk ritueel. Het aanbieden van een kwaliteitskoffie was daarom ook een must voor La Mezza. De keus was snel gemaakt na een uitgebreide koffieproeverij.” 

Gemak van de horeca koffiemachine Eletta

Nabil gaat verder met z’n verhaal. “Gemak en constante kwaliteit bij elk kopje speelde een belangrijke rol. Bij de keus voor de professionele horeca koffiemachine werd ik goed geadviseerd. Wat ik heel fijn vind aan de professionele horeca koffiemachine ‘Eletta’ is het gemak waarmee je een lekker kop koffie maakt.” 

Nabil sluit zijn verhaal af: “Daarnaast werk ik met wisselend personeel zoals studenten. Ook voor hen is het makkelijk om een heerlijke koffie te bereiden. Koffiecapsule erin, hendel naar beneden en een druk op de knop. Klaar. Altijd een heerlijk Italiaans kopje koffie van constante kwaliteit.” 

bar koffiemachine La Mezza

Vraag proefplaatsing of demo aan voor de horeca koffiemachine

Wil je dat wij ook op bezoek komen? Vraag hier een demo of proefplaatsing aan of vul hieronder het formulier in.

6 groeps horeca koffiemachine

Contact

Interesse?

Vul nu onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!

Ps. wij gaan altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om en delen deze nooit met derden.

Lees ook