In 32 landen verkrijgbaar
Bezorging alleen in Nederland
Beoordeeld als
4.5/5

Blije Koffiefans

Waar is onze koffie te vinden?

“Een koffie expert bij Expert. Caffè d’Italia past in het assortiment omdat ze net als ons staan voor kwaliteit, persoonlijk advies en dienstverlening. Het koffieconcept is een verrijking voor de winkel én de bezoekers.”

John

“Wij drinken Caffè d’Italia want kwaliteit proef je! Wij hebben gekozen voor Caffè d’Italia omdat de uitstekende koffie & service passend zijn voor ons Vinkenest.”

Linda

“Wij hebben gekozen voor Caffè d’Italia om onze gasten te verwennen met een vleugje Toscane in het Zuid-Limburgse Heuvelland.”

Carmen en Michiel

“Bij Bed & Breakfast Pergamo gaat het om de beleving. Caffè d’ Italia maakt deel uit van deze beleving door een goed verhaal en héérlijke koffie!”

Maryse en Michiel

“Wij drinken Caffè d’Italia want beter krijg je niet!”

Jolande

“Wij hebben gekozen voor Caffè d’Italia want je kunt alleen tijd verspillen als je vergeet te genieten van Caffè d’Italia.”

Bea

“Wij hebben gekozen voor Caffè d’Italia want onze gasten verdienen de beste koffie.”

Janine

“Wij hebben gekozen voor Caffè d’Italia want we gaan voor luxe, gemak en kwaliteit een lekker kopje koffie in onze B&B is nu een feit.”

Paul

“Wij drinken Caffè d’Italia want deze koffie past naadloos in het pure karakter van onze B&B.”

John

“Wij serveren Caffè d’ Italia omdat de pure smaak van deze koffie past bij de pure gastvrijheid van De Woerdt.”

Nienke en Arend

Wij drinken Caffè d’Italia want het is enorm vol van smaak. Wij hebben gekozen voor de Caffè d’Italia vanwege het professionele personeel. De voordelen van de professionele horecamachine is dat het gemakkelijk is om snel meerdere kopjes koffie vol van smaak bereid te krijgen

Familie Seyidov
“‘t Boerinneke is al jaren een begrip in Hilversum voor de beste belegde broodjes Ambachtelijk bakkersbrood, belegd met versgesneden kwaliteits producten verfijnde vleeswaren en diverse kaassoorten En nu sinds kort ook met de lekkerste koffie van t om hier gezellig te zitten of om mee te nemen.”
Hebe en Michiel

“Naast lekkere Mezza gerechten kun je ook genieten van de heerlijke Italiaanse koffie van Caffè d’Italia”

Nabil

Wij hebben gekozen voor koffie op kantoor van Caffè d’Italia want geen enkele koffie is zo lekker als Italiaanse koffie: Caffè d’Italia

Wilrik

Ik heb voor koffie van Caffè d’Italia gekozen voor het thuiswerken omdat de koffie fantastisch is en meteen een smaaksensatie geeft. Maak het thuiswerken tot een fijne ervaring

Dénis

“Wij ‘laten’ Caffè d’Italia drinken omdat wij helaas zelf geen koffie drinken. Dit overigens tot volle tevredenheid van onze gasten.”

Leo

B&B Ganzendiep

Terras met koffiekopjes en een prachtig uitzicht over het water
Rode Magica en Mago koffiemachine in keuken