In 32 landen verkrijgbaar
Bezorging alleen in Nederland
Beoordeeld als
4.5/5

Waarom een Ferrari rode koffiemachine

rode koffiemachine

Een rode koffiemachine bij…

Een rode koffiemachine, je moet het maar durven. We vroegen verschillende B&B eigenaren en consumenten naar hun keuze. Waarom hebben ze voor deze kleur gekozen? Wat gaf de doorslag? 

Rode koffiemachine bij B&B Het Vinkenest

Gastvrouw Linda van B&B van Het Vinkenest in Nijverdal geeft aan: “Koffiedrinken is onderdeel van de gastvrijheidsbeleving en onze rode koffiemachine is dan ook een eyecatcher in de huiskamer. Gasten genieten op meerdere momenten van deze heerlijke Italiaanse koffie. Denk aan een een kopje koffie bij aankomst met een Twentse kozak of wanneer gasten terugkomen van een hapje eten en natuurlijk bij het ontbijt!” Bekijk onderstaand filmpje van de B&B Het Vinkenest waarin de machine staat te shinen in de ‘Huiskamer’.

Pergamo kiest ook voor rood

Eigenaresse Maryse van bed and breakfast Pergamo uit Voorhout: “We hebben voor rood gekozen omdat dit lekker opvalt en het een mooie machine is die er uit mag knallen”.

Poort van Lobith

In het Gelderse Lobith is er ook voor een rode koffiemachine gekozen. Janine van B&B Poort van Lobith houdt het kort: ‘kort gezegd, ik hou van buiten de kaders dus rood is lekker opvallend’.

Rode koffiemachine ook populair bij consumenten

Marian: “In mijn keuken heb ik rode accenten toegevoegd. Waarom heb ik graag rood om mij heen? Rood staat voor mij voor kracht, passie, verleiding, liefde, warmte en geborgenheid. Alles wat je nodig hebt om met de juiste ingrediënten het lekkerste, puurste eten en drinken te bereiden’.

ferrari rode koffiemachine

Casper: “Waarom ik voor de rode koffiemachine koos? In eerste instantie omdat het wat kleur gaf in mijn interieur, paste mooi. Voornamelijk grijze, zwarte, witte kleuren en rood past daar goed in. Ook met wat andere rode dingen. Daarnaast is rood wel echt de kleur van Italië voor mij, dus ook in dat opzicht een logische keuze. Rood van de passie, het vuur en het temperament van de Italianen. Ferrari is ook rood en ook mijn favoriete merk maar dat is een toevallige bijkomstigheid dan echt de reden om deze koffiemachine te kiezen.”

“de kleur van een rode Ferrari, dat zal ooit m’n 3e auto worden”

Igale: Rood is altijd mijn favoriete kleur geweest. Ik vind rood gewoon wat hebben. Het valt in eerste instantie op, het is fel. De felheid van rood vond ik wat hebben en dat blijft langer bij mij hangen dan andere kleuren. Het past daarnaast ook bij mijn persoonlijkheid. Ik ben zelf ook fel en gretig. En de kleur van een rode Ferrari, dat zal ooit m’n 3e auto worden. Ik bereid me alvast voor haha! 

Ook een rode koffiemachine in huis of toch een andere?

Enthousiast geraakt van de reacties? Kies een rode koffiemachine uit. Ga je voor de rode Magica & Mago of voor de Chikko? Naast rode koffiemachines hebben wij ook andere kleuren. Bekijk en koop ze in onze webshop.

rode koffiemachine chikko zijkant

Lees ook