In 32 landen verkrijgbaar
Bezorging alleen in Nederland
Beoordeeld als
4.5/5

Koffie van Caffè d'Italia

Een beleving voor iedere gast én bed and breakfast-eigenaar

Wil je de overheerlijke koffie van Caffè d’Italia uit hartje Italië in jouw eigen B&B?

Dé beste koffiebeleving voor jouw gasten

Als eigenaar van een B&B ben je dag en nacht bezig om jouw gasten een zo goed mogelijke ervaring te geven tijdens hun verblijf. Voor een optimale beleving van jouw gasten is elk detail van belang. Van een persoonlijke ontvangst tot comfortabele bedden en een lekker ontbijt. Eén van de belangrijkste rituelen van gasten is het genieten van een kopje koffie. Als kickstart van de dag of gewoon als heerlijk tussendoortje om even tot rust te komen.

Gespecialiseerd in B&B’s

Met de koffie van Caffè d’Italia brengen wij een unieke sfeer in jouw B&B. Échte Italiaanse koffie, met passie en stijl geproduceerd in Toscane, uit het ware (koffie)hart van Italië. Wij zijn gespecialiseerd in koffieconcepten voor B&B’s en garanderen een exclusieve koffiebeleving voor jouw gasten door ons concept te gebruiken in je B&B. Er is keuze uit verschillende stijlvolle machines en een rijke collectie aan smaken. Van ons krijg je advies op maat voor de beste totaaloplossing voor jouw situatie. Onderaan de pagina vertellen we je meer over hoe wij precies te werk gaan.

Positieve reviews over jouw koffie

Een goede review op internet is anno nu goud waard voor elke B&B. Gasten zijn kritischer dan ooit, alles moet goed zijn geregeld en ze willen altijd met een fijn gevoel naar huis gaan. De ervaring leert dat B&B-eigenaren door het aanbieden van Caffè d’Italia concrete positieve koffiereviews of complimenten ontvangen van hun gasten. Dit door middel van recensies in het gastenboek, appjes, persoonlijk contact of via bookingswebsites, zoals hieronder te lezen is.
goede review booking com vinkenest kofiee
Positieve review op booking.com over de koffie van Caffè d'Italia bij B&B Het Vinkenest in Nijverdal.

Wat betekent Caffè d'Italia voor jou en jouw B&B?

Onze koffiemachines

Van horeca naar mensen thuis

In Italië drink je echt goede koffie aan de bar in een klein cafeetje waar een professionele barista werkt, die altijd een perfect kopje koffie bereidt. De familie Bianchini begon met het ontwikkelen van horecamachines en capsules voor de horecabranche en plaatste deze machines in de restaurants en cafés waar niet altijd een goede barista aanwezig was. Hierdoor kregen vele restaurantjes en cafés constant het perfecte kopje koffie die doorgaans door een professionele barista wordt gemaakt. Na dat succes zijn ze ook machines voor de mensen thuis gaan ontwikkelen.

Italiaans design

Zoals je van échte Italianen mag verwachten hebben ze een uitermate goed gevoel voor design. Onze machines laten dan ook geen kans onbenut om iets stijlvols en waardevols toe te voegen aan je interieur. De Italianen hebben hun inspiratie voor het ontwerp van de machines gehaald uit de vorm van de Caffè d’Italia capsules.

Shot van boven van een lekker ontbijt met croissantje, ei en koffie van Caffè d'Italia

Koffie als service

Wij houden rekening met grote investeringen vooraf en bieden daarom kosteloos onze koffiemachines in bruikleen aan voor de gemeenschappelijke ruimte en gastenkamers. Daarbij ontvang je ook een set kopjes (espresso, koffie en cappuccino) en een divers porselein servies met verschillende accessoires. Dit alles om de beleving compleet te maken. Welke onderstaande modellen passen het beste bij jouw B&B?

Onderstaande machine t.w.v. €119,95 krijg je kosteloos in bruikleen!

De Magica & Mago

De Magica & Mago is een luxe koffiemachine met een touchscreen die speciaal ontworpen is om de magie van Italiaans design en Toscaanse koffiesmaken bij elkaar te brengen. Als een professionele barista maak je een cappuccino, latte macchiato of zelfs een ambachtelijke chocolademelk, mede dankzij een echte melkopschuimer (Mago).

Deze machine t.w.v. €219,95 krijg je kosteloos in bruikleen!

Rode Magica en Mago koffiemachine op een tafel
Video afspelen

Onze capsules

Meer koffie per capsule

De dosering van de hoeveelheid koffie in een capsule is belangrijk. Het aantal gram koffie dat in de Caffè d’Italia capsules wordt gebruikt is 7 gram en bij andere merken is dat 5,7 gram. De capsules zijn groter in omvang en anders in vorm dan de standaard koffiecapsules van andere merken. Hierdoor krijg je meer koffie en een hogere kwaliteit voor minder geld. Door de grotere hoeveelheid koffie in de Caffè d’Italia capsules krijg je een veel betere extractie, koffieviscositeit (dikte), smaak en aroma. Laat je verrassen door de magie van een perfecte Toscaanse koffie, espresso en andere overheerlijke Caffè d’Italia specialiteiten.
2 koffiecapsules op transparante achtergrond

De Terraria®-capsule

Ook hebben wij 100% composteerbare capsules die gemaakt zijn van plantaardig materiaal. Deze capsules worden gemaakt van PLA, een biologisch afbreekbaar plastic dat wordt gemaakt van een tuberoos radijs dat rijk is aan zetmeel. Hierdoor kunnen ze rechtstreeks bij het organisch afval.
rode koffiemachine

De smaken van Caffè d'Italia​

Naast koffie (caffè lungo) hebben wij diverse espresso’s waarvan de verhouding tussen Arabica en Robusta varieert. Van een krachtige body tot een gebalanceerde smaak. Van nootachtige tot tropische tinten en altijd een heerlijke crème laag. Je kunt de gast ook verrassen met een koffie Ginseng, koffie met een touch van vanille en karamel. Of ga je toch voor een koffie met hazelnootsmaak? Wij komen vrijblijvend bij je langs zodat je de koffies kunt proeven en de juiste keuze kan maken.

Wat zeggen andere B&B's over ons?

Vele B&B’s gingen je al voor bij hun keuze voor Caffè d’Italia. Dit is wat ze zeggen over onze producten:

Persoonlijk contact met de eigenaren van Caffè d’Italia

Welke koffiemachine past het beste bij jou? Heb je meerdere kamers en wil je variëren? Geen probleem! Wil je zowel een Chikko als een Magica & Mago? Ook mogelijk! Eerst de regular capsules proberen? Tuurlijk, geen probleem!

‘Als specialist in B&B,

drinken we graag een kopje koffie (en denken) met je mee!’

Hoe gaat het in z’n werk? Stuur een berichtje via Instagram of vul het contactformulier in. Er wordt persoonlijk contact met je opgenomen voor een bezoek.

Vervolgens:

De Eigenaren van Caffe d'Italia
Thijs en Ramil, de eigenaren van Caffè d'Italia, samen met Maryse, de eigenares van B&B Pergamo

Contact

Interesse?

Vul nu onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!

Ps. wij gaan altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om en delen deze nooit met derden.