In 32 landen verkrijgbaar
Bezorging alleen in Nederland
Beoordeeld als
4.5/5

Koffiemachine expert nu ook bij Expert Veendam

Koffiemachine expert Veendam Birba en Magica Mago koffiemachine

Een koffiemachine expert rijker is Expert Veendam. Caffè d’Italia, een expert in koffie bij de tweede Expert in de provincie Groningen, in Veendam. Exclusieve modellen alleen verkrijgbaar bij Expert Veendam. Een nieuw koffieconcept in de zaak van de jonge en ondernemende Jeroen Ruiter (28). Dit alles in de voetbal themamaand juni als het EK voetbal begint. Scoor met Caffè d’Italia!

Koffiemachine expert Veendam koffiemachines

Koffiemachine Expert Veendam – exclusieve koffiemachines in de winkelhoofdstraat

Koffieliefhebbers in Veendam en omstreken kunnen hun smaakpapillen doen laten verrassen en zich wanen in Toscane. Onze koffie gebrand in hartje Toscane, Arezzo nu ook bij Expert Veendam.

Als een van de bekendste elektronicazaken in Veendam, is Expert Veendam al jaren een vertrouwd begrip voor hoogwaardige elektronica en uitstekende klantenservice. Met de introductie van ons koffieconcept breidt de winkel haar aanbod verder uit en richt ze zich op een groeiende markt van koffieliefhebbers die op zoek is naar een nieuwe koffiebeleving.

Expert Veendam, gelegen in de winkelhoofdstraat van Veendam, heeft een mooie centrale ligging in de drukste winkelstraat van Veendam en is gemakkelijk bereikbaar.

 

Koffiemachine Expert Veendam Perla

Kom proeven en ervaar het zelf

Om de lancering van Caffè d’Italia te vieren, nodigen we je uit om langs te komen bij Expert Veendam en onze koffiemachines zelf te ervaren. Proef de intense smaken van de authentieke Italiaanse koffie, gezet met passie en precisie. Ben je geen koffiedrinker? Geen probleem. Thee of een andere specialiteiten hebben we ook!

Scoor gratis een welkomstpakket bij aanschaf van een koffiemachine

koffiemachine expert welkomstpakket

Voetbalmaand bij Expert Veendam. Met Caffè d’Italia scoor je altijd. Scoor een gratis kopje koffie in de winkel en wie weet geniet je straks misschien ook wel van een nieuwe koffiemachine van Caffè d’Italia. Experimenteer met verschillende koffievariëteiten en ontdek de veelzijdigheid van onze koffiemachines. Vier modellen in verschillende kleuren.

Bij aanschaf van een koffiemachine krijg je een mooi welkomstpakket. Bij aanschaf van elk type koffiemachine ontvang je een set kopjes en 25 koffiecapsules t.w.v. € 30,-

Jeroen Ruiter koffiemachine expert veendam

Goede match als koffiemachine expert

Om in voetbaltermen te blijven is Caffè d’Italia en Expert Veendam een goede ‘match’. Jeroen Ruiter, 28 jaar, is de één na jongste eigenaar van een Expert in Nederland. Hij pakte al snel z’n telefoon en zocht ons instagramaccount op toen Ramil en Thijs aan tafel plaatsnamen.  “Instagram, toch wel onze generatie hè grapte Ramil”. 

Jeroen als ambitieuze ondernemer wilde wel het nieuwe koffieconcept aangaan vanwege verschillende redenen. Eén daarvan was dat klanten ook de koffie bij hem kunnen kopen. 

“Wij zijn ontzettend trots om dit exclusieve koffiemerk en koffieconcept te kunnen introduceren aan onze klanten,” zegt Jeroen. “Koffie is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven voor veel van onze klanten.  Door deze kwaliteitskoffie aan te bieden, hopen we hun winkelervaring bij Expert Veendam nog aangenamer te maken.”

koffiemachine expert smaken

Meer dan een koffiemachine expert in Veendam

Zaterdag 1 juni was de eerste koffieproeverij-dag. Thijs en Ramil ontvingen persoonlijk bezoekers van Expert Veendam. Een kopje koffie werd aangeboden en er werd uitleg gegeven over de soorten koffie en koffiemachines. Het waren gezellige gesprekken over koffie, Italië, en natuurlijk ook …voetbal 😉 Caffè d’Italia is meer dan een koffiemachine expert, ook persoonlijk contact vinden we belangrijk en natuurlijk erg gezellig!

Meer dan een koffiemachine expert
koffiemachine expert perla koffiemachine

Koffiemachine – De ‘Bella’ Perla

Type voetbalspeler: de elegante spits 

De Perla koffiemachine is een elegante koffiemachine. Dit zijn vaak spitsen ook. De perla koffiemachine is chique in vorm en kleur maar eenvoudig in gebruik. De Perla is beschikbaar in drie kleuren. Hij past dus echt in een 4-3-3 systeem, met drie spitsen. De drie kleuren zijn Rose roze, modern zwart/goud of creme wit.

 

Koffiemachine – The Birba, made in Italy

Type voetbalspeler: de stevige robuuste verdediger

De koffiemachine Birba is stevig en robuust. Een ‘mini’ horecamachine want hij beschikt ook over een hendel. Zo maak je een ambachtelijk, als een echte barista, een heerlijke koffie. Hoogwaardig in kwaliteit. De koffiemachine is gemaakt in Italië.

koffiemachine expert met koffiecapsules

Compacte Chikko

Type voetbalspeler: verdedigende middenvelder.

De Chikko koffiemachine is compact en eenvoudig in gebruik. Net als een verdigende middenvelder die vaak compact en solide zijn met een eenvoudige taak. Bal afpakken en weer afspelen.

koffiemachine expert met koffie

Magische koffiemachine – Magica & Mago

Type voetballer: de creatieve multifunctionele aanvallende middenvelder

Zoek je een koffiemachine met melkopschuimer? Kies dan voor de Magica & Mago. Een multifunctionele koffiemachine die naast koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato ook warme chocolademelk kan bereiden.

Koffiecapsules 

De koffiecapsules voor de koffiemachine zijn ook bij Expert Veendam te koop. Meer weten over de vierkante koffiecapsules? Lees hier meer informatie erover of kom proeven en laat je informeren in de winkel. Of je nu een fan bent van espresso, cappuccino of een heerlijke lungo, Caffè d’Italia biedt een scala aan mogelijkheden om aan jouw unieke smaak voorkeuren te voldoen.

Koffiebonen 

Mocht je een koffiebonenmachine hebben en koop je koffiebonen? Ook koffiebonen van Caffè d’Italia zijn te koop bij Expert Veendam.

Koffiemachine Expert Veendam Magica Mago

Koffiemachine expert voor B&B’s, horeca en consumenten 

Sinds 2019 zit Caffè d’Italia in Nederland. Niet alleen in Nederland genieten mensen van de koffie uit Italië. In 32 landen genieten mensen van de koffie uit Arezzo, Toscane. Caffè d’Italia is de specialist in koffiemachines met koffiecapsules. Veel B&B’s, consumenten en horeca-zaken genieten wereldwijd van onze persoonlijke en deskundige dienstverlening. Lees hier diverse reacties van blije koffiefans die ‘vierkant‘ achter ons staan.

Meer informatie over koffiemachines

Wil je meer over de andere koffiemachines, kleuren en modellen te weten komen? Meer informatie over de Magica & Mago, Chikko en horeca koffiemachines lees je hier.

Lees ook