In 32 landen verkrijgbaar
Bezorging alleen in Nederland
Beoordeeld als
4.5/5

Koffiemachine expert bij Expert Assen

koffiemachine expert assen

Een koffiemachine expert erbij bij Expert Assen. Caffè d’Italia, een expert in koffie bij de eerste Expert in Drenthe, in Assen. Exclusieve modellen en scherpe acties alleen verkrijgbaar bij Expert Assen. Een nieuw koffieconcept in het 75 jarige jubileumjaar van familie Lampe uit Assen.

koffiemachine expert - Magica & Mago

Koffiemachine Expert Assen – een diverse reeks koffiemachines

In de wereld van koffieliefhebbers komt er opwindend nieuws uit de provinciehoofdstad van Drenthe, Assen. Wij zijn nu ook te vinden bij Lampe Expert Assen. Onze reeks koffiemachines in verschillende kleuren en modellen, biedt Expert Assen niet alleen hoogwaardige koffie, maar voegt het ook een vleugje stijl toe aan jouw dagelijkse kopje cafeïne. Zo geniet je straks misschien met een nieuwe koffiemachine van Caffè d’Italia. De Caffè d’Italia koffiemachines bij Expert Assen zijn nu verkrijgbaar. Experimenteer met verschillende koffievariëteiten en ontdek de veelzijdigheid van onze koffiemachines. Vier modellen in verschillende kleuren. Bij aanschaf van elk type koffiemachine ontvang je een set kopjes en 50 koffiecapsules t.w.v. € 30,-

koffiemachine expert
koffiemachine expert actie perla

Goede match als koffiemachine expert

Expert staat voor deskundigheid, persoonlijk advies en dienstverlening. Daar staat Caffè d’Italia ook voor. Thijs en Ramil van Caffè d’Italia Nederland kregen het vertrouwen met Sebastian, eigenaar van Expert Assen. Dit na de eerste kennismaking en daarop volgende brainstormsessies. Iets nieuws in het jubileumjaar. Daar was Sebastian wel voor in. Deze samenwerking stelt ons in staat om de rijke koffietraditie van Italië te delen met de koffieliefhebbers in Assen en verder.

Meer dan een koffiemachine expert in Assen

Zaterdag 18 november was de eerste koffieproeverij-dag. Thijs en Ramil ontvingen persoonlijk bezoekers van Expert Assen. Een kopje koffie werd aangeboden en er werd uitleg gegeven over de soorten koffie en koffiemachines. Het waren gezellige gesprekken over koffie, Italië en andere onderwerpen passeerden de revue.  Caffè d’Italia is meer dan een koffiemachine expert, ook persoonlijk contact vinden we belangrijk. We kregen enthousiaste reacties van bezoekers én van de vader van Sebastian. Daarover later meer..

koffiemachine expert smaken

Kom proeven en ervaar het zelf

Om de lancering van Caffè d’Italia te vieren, nodigen we je uit om langs te komen bij Expert Assen en onze koffiemachines zelf te ervaren. Proef de rijke smaken van de authentieke Italiaanse koffie, gezet met passie en precisie.

Koffiemachine Expert Assen
koffiemachine expert - perla 3 kleuren

Koffiemachine – De ‘Bella’ Perla 

De Perla koffiemachine is een elegante koffiemachine. Chique in vorm en kleur maar eenvoudig in gebruik. De Perla is beschikbaar in drie kleuren. Rose roze, modern zwart/goud of creme wit. Geschikt voor een koffie of espresso.

Koffiemachine – The Birba, made in Italy

De koffiemachine Birba is stevig en robuust. Een ‘mini’ horecamachine want hij beschikt ook over een hendel. Zo maak je een ambachtelijk, als een echte barista, een heerlijke koffie. Hoogwaardig in kwaliteit. De koffiemachine is gemaakt in Italië

Compacte Chikko – Koffiemachine Expert Assen

De Chikko koffiemachine is compact en eenvoudig in gebruik. Ideaal voor een kopje koffie of espresso.

Magische koffiemachine – Magica & Mago

Zoek je een koffiemachine met melkopschuimer? Kies dan voor de Magica & Mago. Een multifunctionele koffiemachine die naast koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato ook warme chocolademelk kan bereiden.

koffiemachine expert assen

Ook koffie bij Expert Assen

De koffiecapsules voor de koffiemachine zijn ook bij Expert Assen te koop. Meer weten over de vierkante koffiecapsules? Lees hier meer informatie erover of kom proeven en laat je informeren in de winkel. Of je nu een fan bent van espresso, cappuccino of een heerlijke lungo, Caffè d’Italia biedt een scala aan mogelijkheden om aan jouw unieke smaakvoorkeuren te voldoen. 

Koffiebonen 
Mocht je een koffiebonenmachine hebben en koop je koffiebonen? Ook koffiebonen van Caffè d’Italia zijn te koop bij Expert Assen.

Koffiemachine expert voor B&B’s, horeca en consumenten 

Sinds 2019 zit Caffè d’Italia in Nederland. Niet alleen in Nederland genieten mensen van de koffie uit Italië. In 26 landen genieten mensen van de koffie uit Arezzo, Toscane. Caffè d’Italia is de specialist in koffiemachines met koffiecapsules. Veel B&B’s, consumenten en horeca-zaken genieten wereldwijd van onze persoonlijke en deskundige dienstverlening. Lees hier diverse reacties van blije koffiefans die ‘vierkant‘ achter ons staan.

Meer informatie over koffiemachines

Wil je meer over de andere koffiemachines, kleuren en modellen te weten komen? Meer informatie over de Magica & Mago, Chikko en horeca koffiemachines lees je hier.

Expert Assen 75 jaar

75 jaar is Expert een begrip in Assen en omgeving. In 1948 begon Ben Lampe, de opa van Sebastian, Radio Lampe aan de Gedempte Singel. In 1970 kocht Ben het pand aan de Minervalaan. Tom, de vader van Sebastian had de winkel van zijn vader overgenomen in 1978. Na 43 jaar heeft Sebastian de zaak overgenomen. De 3e generatie dus, een echt familiebedrijf. Op de foto rechts: Tom en Sebastian.

Expert Assen generaties

Ook samenwerken?

Nieuwsgierig geraakt en ben je ook een eigenaar van een winkel en wil je ook net als Sebastian samenwerken? Lees meer over hoe wij samenwerken of vul onderstaand contactformulier in.

C O N T A C T​

Interesse?​

 

Vul nu onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!

Ps. wij gaan altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om en delen deze nooit met derden.

Lees ook