In 32 landen verkrijgbaar
Bezorging alleen in Nederland
Beoordeeld als
4.5/5

Koffiemachine expert bij Expert Hoogezand

koffiemachine expert stand

Een koffiemachine expert erbij bij Expert Hoogezand. Caffè d’Italia, een expert in koffie bij Expert in de provincie Groningen, in Hoogezand. Exclusieve modellen en scherpe acties alleen verkrijgbaar bij Expert Hoogezand.

koffiemachine expert - Magica & Mago

Koffiemachine Expert Hoogezand – verschillende kleuren en modellen

De Caffè d’Italia koffiemachines bij Expert Hoogezand zijn nu verkrijgbaar. Vier modellen in verschillende kleuren. Bij aanschaf van elk type koffiemachine ontvang je een set kopjes en 50 koffiecapsules t.w.v. € 30,-

koffiemachine expert actie perla

Goede match als koffiemachine expert

Expert staat voor deskundigheid, persoonlijk advies en dienstverlening. Daar staat Caffè d’Italia ook voor. Thijs en Ramil van Caffè d’Italia Nederland hadden snel een goede ‘klik’ met John, eigenaar van Expert Hoogezand. Na het zien van het assortiment en het horen van de gunstige samenwerkingsvoorwaarden werd het vertrouwen in Caffè d’Italia bevestigd door John. Een mooie basis voor een duurzame samenwerking. Verrassende ideeën werden uitgewisseld en al snel werden woorden in acties omgezet.

Meer dan een koffiemachine expert in Hoogezand

Zaterdag 3 december was het dan zo ver. Persoonlijk ontvingen Thijs en Ramil bezoekers van Expert Hoogezand. Een kopje koffie werd aangeboden en er werd uitleg gegeven aan de bezoekers. Het waren gezellige gesprekken over koffie, Italië en andere onderwerpen passeerden de revue. Alle zaterdagen in december staan Ramil en Thijs bij Expert. Caffè d’Italia is meer dan een koffiemachine expert, ook persoonlijk contact vinden we belangrijk. 

koffiemachine expert perla en birba

Exclusieve koffiemachines Expert Hoogezand

De koffiemachines Perla en de Birba zijn de exclusieve koffiemachines bij Expert Hoogezand. In nog geen andere winkel in Nederland zijn deze verkrijgbaar.

koffiemachine expert - perla 3 kleuren

Koffiemachine – De ‘Bella’ Perla 

De Perla koffiemachine is een elegante koffiemachine. Chique in vorm en kleur maar eenvoudig in gebruik. De Perla is beschikbaar in drie kleuren. Rose roze, modern zwart/goud of creme wit. Geschikt voor een koffie of espresso.

Koffiemachine – The ‘Brass’ Birba, made in Italy

De koffiemachine Birba is stevig en robuust. Een ‘mini’ horecamachine want hij beschikt ook over een hendel. Zo maak je een ambachtelijk, als een echte barista, een heerlijke koffie. Hoogwaardig in kwaliteit. De boiler in de koffiemachine is van messing, ‘brass’ in het Engels.

Compacte Chikko – Koffiemachine Expert Hoogezand

De Chikko koffiemachine is compact en eenvoudig in gebruik. Ideaal voor een kopje koffie of espresso.

Magische koffiemachine – Magica & Mago

Zoek je een koffiemachine met melkopschuimer? Kies dan voor de Magica & Mago. Een multifunctionele koffiemachine die naast koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato ook warme chocolademelk kan bereiden.

Ook koffie bij Expert Hoogezand

De koffiecapsules voor de koffiemachine zijn ook bij Expert Hoogezand te koop. Meer weten over de vierkante koffiecapsules? Lees hier meer informatie erover of laat je informeren in de winkel.

Koffiebonen en gemalen koffie 
Mocht je een koffiebonenmachine hebben en koop je koffiebonen? Of koop je gemalen koffie voor je koffiemachine? Zowel koffiebonen als gemalen koffie van Caffè d’Italia is te koop bij Expert Hoogezand.

Koffiemachine expert voor B&B’s, horeca en consumenten 

Sinds 2019 zit Caffè d’Italia in Nederland. Niet alleen in Nederland genieten mensen van de koffie uit Italië. In 26 landen genieten mensen van de koffie uit Arezzo, Toscane. Caffè d’Italia is de specialist in koffiemachines met koffiecapsules. Veel B&B’s, consumenten en horeca-zaken genieten wereldwijd van onze persoonlijke en deskundige dienstverlening. Lees hier diverse reacties van blije koffiefans die ‘vierkant‘ achter ons staan.

Meer informatie over koffiemachines

Wil je meer over de andere koffiemachines, kleuren en modellen te weten komen? Meer informatie over de Magica & Mago, Chikko en horeca koffiemachines lees je hier.

Ook samenwerken?

Nieuwsgierig geraakt en ben je ook een eigenaar van een winkel en wil je ook net als John samenwerken? Lees meer over hoe wij samenwerken of vul onderstaand contactformulier in.

C O N T A C T​

Interesse?​

 

Vul nu onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!

Ps. wij gaan altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om en delen deze nooit met derden.

Lees ook