In 32 landen verkrijgbaar
Bezorging alleen in Nederland
Beoordeeld als
4.5/5

Koffiemachine met koffiecapsules voor deze reden…

koffiemachine met koffiecapsules

Koffieliefhebbers die ook een koffiebonen machine hebben, kopen ook een koffiemachine met koffiecapsules

Zo kocht een stel uit Hoogezand bij Expert Hoogezand de ‘Chikko’ koffiemachine met koffiecapsules. Een persoonlijk verhaal wat de reden is geweest voor Annerike en Geert. De koop leidde zelfs tot een gezellig bezoek bij hen thuis. Persoonlijke bezorging en een foto hier en daar.

Koffiemachine met koffiecapsules expert bij Expert Hoogezand

Als trouwe lezer van ‘koffienieuws’ weet je misschien dat wij sinds december vorig jaar bij Expert Hoogezand te vinden zijn. In het artikel “Koffiemachine expert bij Expert Hoogezand” valt te lezen dat Thijs en Ramil de eerste weken in de weekenden bezoekers stonden te informeren en te adviseren. Zo heeft een koffiemachine met koffiecapsules verschillende voordelen ten opzichte van een koffiebonen machine, maar daarover later meer.

koffiemachine met koffiecapsules

Op zoek naar een koffiemachine met koffiecapsules 

Onlangs stond Thijs weer eens bij Expert Hoogezand om bezoekers een kopje koffie aan te bieden. Een stel kwam de winkel binnen en liep richting de koffiemachines. Tijdens het kijken kwam Thijs er aan en bood hen een kopje koffie aan. “Graag één met suiker en één met melk en suiker” kreeg hij te horen.  “Mmm lekkere koffie!”. De man begon te vertellen en vertelde dat ze thuis een koffiebonen machine hebben. “Ik mix altijd de koffiebonen. Een dark roast met een medium roast meng ik door elkaar voordat de koffiebonen in de machine gaan. Maar we zijn nu op zoek naar een koffiemachine met koffiecapsules. 

Koffie & kamperen 

“En waarvoor ben je opzoek?” vroeg Thijs. “We zoeken iets voor het kamperen. Een koffiemachine voor in de caravan. We gaan binnenkort op vakantie en willen natuurlijk ook koffiedrinken op de camping. Dit jaar blijven wij dichtbij huis, m’n moeder is al op leeftijd en willen graag dicht in de buurt zijn mocht er wat gebeuren. Vandaar hebben we een camping in Drenthe uitgekozen.”

koffiemachine expert met koffiecapsules

Chikko, de compacte koffiemachine voor in de caravan 

Thijs liet de verschillende koffiemachines voor koffiecapsules zien en vertelde over de verschillende modellen. De rolmaat kwam snel tevoorschijn en de man begon te meten. De voorkeur ging uit naar de compacte Chikko. Deze past goed op het aanrecht en in het kastje van de caravan.  

koffiemachine met koffiecapsules

Koffiemachine persoonlijk thuisbezorgd en eenvoudig ingesteld 

En de kleur? Zilver grijs. Helaas was deze niet op voorraad. Geen punt. Een afspraak was snel gemaakt en Thijs bezorgde het apparaat persoonlijk thuis. De ‘juiste’ kopjes werden uit de kast gepakt. De koffiemachine werd op maat snel en makkelijk ingesteld. Eén keer maar even het knopje voor de koffie of espresso vasthouden tot dat de koffiemachine de gewenste hoeveelheid geeft en vervolgens weer loslaten. Klaar. Ingesteld. Genieten maar!  

koffiemachine met koffiecapsules

Bordje op de deur, hier wordt Italiaanse koffie gedronken 

Normaal drink ik grote mokken koffie van 200 ml. Als we straks bezoek krijgen is het wel even wennen. De koffie is op z’n best rond de 100 ml. Zoals het hoort. We gaan maar een bordje bij de deur hangen dat hier Italiaanse koffie geschonken wordt van Caffè d’Italia haha! 

En welke koffiemachine geeft de lekkerste koffie?  

“De koffiemachine met koffiecapsules, echte Italiaanse koffie!”  

koffiemachine met koffiecapsules

Lees ook