In 32 landen verkrijgbaar
Bezorging alleen in Nederland
Beoordeeld als
4.5/5

Waarom een parel witte koffiemachine

witte koffiemachine

Een witte koffiemachine. Stralend wit, hoe mooi is dat?! Waarom kiezen koffieliefhebbers voor een witte koffiemachine?

Een witte koffiemachine in de keuken of in de kamer. Waarom? Na het artikel over de Ferari rode koffiemachine is het ook tijd voor een artikel over een andere opvallende kleur. Parel wit. We vroegen weer verschillende B&B eigenaren en consumenten waarom ze voor wit hebben gekozen. Wie weet helpt het je bij de keuze om ook een witte te kopen. 


Wit staat voor

Voor dat we verder gaan kan je ook eerst zelf afvragen waar de kleur wit voor kan staan zoals:

  • Perfectie; alles is er op zichtbaar
  • Een nieuw begin; op een wit doek of A4 kan je beginnen met je kunstwerk
  • Open mind; ruimte om alle ideeën tot je brein en geest te laten komen
witte koffiemachine keuken B&B Struinpad

Witte koffiemachine in het ‘witte hart’ van onze B&B

Bea van B&B Bij het struinpad zegt: “We hebben voor een witte koffiemachine gekozen omdat onze gasten samen komen in de witte eetkamer de ‘Stube’. Het ‘witte hart’ van onze B&B. De bijpassende witte porseleinen kopjes maken het helemaal af”

witte koffiemachine wit Chikko

Witte koffiemachine voor een hi-tec uitstraling

Jeannette heeft ook voor de kleur wit gekozen. Een witte “Chikko” voor haar pension B&B KlaasVaak  in  Zierikzee en geeft aan: “Ik heb voor witte koffiemachines gekozen omdat het een hi-tec uitstraling geeft. Het Apple gevoel. Een leuk contrast in onze monumentale B&B. Op de witte koffiemachine zie je wel alle koffiespettertjes, die nu eenmaal ontstaan bij het koffiezetten, maar wij zien dit als een voordeel omdat we er altijd voor zorgen dat het apparaat er spic en span uitziet bij het inchecken en dit geeft een super schoon beeld.”

Wit in Wemeldinge

We blijven nog even in Zeeland. In het Zeeuwse Wemeldinge geeft Jacco aan dat ze voor de witte Magica & Mago hebben gekozen bij B&B Het Arrangement. “De voordelen van wit is dat het een neutrale kleur heeft. Het past in ons interieur wat ook wit is. Mooi strak die combinatie. Het nadeel is het poetsen haha! Maar de gasten zie wel dat het netjes en hygiënisch is.”

Creme wit en witte koffiemachines bij Expert Hoogezand

Nieuwe witte koffiemachines van ons zijn te vinden bij Expert Hoogezand. Meer informatie over deze witte machines lees je hier.

Wat zeggen consumenten over de witte koffiemachine?

“Ik heb gekozen voor een witte koffiemachine omdat m’n keuken ook wit is”

“Het is een elegante  kleur en daardoor heeft het een luxe uitstraling”

“Chique’ kleur, een keer wat anders”

Lees ook